POLÍTICA DE PRIVACITAT DE DADES I CONDICIONS D'ÚS

De conformitat amb el que disposa la normativa vigent de Protecció de Dades Personals i la LSSICE 34/2002, de 11 de juliol, de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, MARIA COLL OLALLA proveïda de NIF 37.637.114Y, d'ara endavant LES HAMAQUES, en qualitat de Responsable, informa que té implementades les mesures tècniques i organitzatives que garanteixen la seguretat, confidencialitat, integritat i disponibilitat de les dades personals facilitades pels usuaris, en compliment de la normativa establerta en el Reglament Europeu de Protecció de dades personals .

 

Dades de Contacte:

 

Telèfon de contacte: 972788458

Adreça postal: carrer Albons nº 6, Viladamat, 17137 (Girona)

Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.">

 

Com utilitzem les teves dades:

 

El tractament que realitza LES HAMAQUES respecte les dades personals dels nostres clients i contactes és en estricte compliment de la llei.

 

Tenim les vostres dades personals perquè ens les heu facilitat a través dels diferents canals que posem a la vostra disposició per a la sol·licitud d'informació d'una reserva o formalització de la mateixa (correu electrònic, formulari web, etc). D'aquesta manera tractarem dades com el vostre nom, cognoms, adreça electrònica, telèfon.

 

Mitjançant la cumplimentació i enviament dels corresponents formularis d'aquesta web, accepteu i consentiu que les vostres dades personals siguin objecte de tractament per part de LES HAMAQUES. En el cas que ens faciliteu dades relatives de terceres persones haureu d'informar-les prèviament de la present política de privacitat i obtenir el seu consentiment previ per al tractament de les seves dades d'acord a les finalitats previstes en la present política.

 

Igualment us podrem enviar informació comercial sobre els nostres serveis així com ofertes del vostre interès basant-nos en l'interès legítim i en virtut del que disposa l'RGDP. Si no voleu rebre informació comercial podeu enviar-nos un mail a l'adreça de correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. .

 

Finalitat del tractament:

 

Us informem que recollim i tractem les vostres dades personals amb les finalitats següents:

 

  • La gestió de la reserva d'una habitació a LES HAMAQUES.
  • La gestió de qualsevol sol·licitud d'informació o servei continguda a la nostra pàgina web o mitjançant qualsevol de les formes de contacte que es posen a disposició de l'usuari a LES HAMAQUES.
  • Autenticació dels controls d'accés a LES HAMAQUES.
  • Remissió de comunicacions comercials publicitàries per e-mail, fax, SMS, MMS, comunitats socials o qualssevol altre mitjà electrònic o físic, present o futur, que possibiliti realitzar comunicacions comercials, sempre que s'hagin autoritzat prèviament.
  • Respondre a les consultes formulades pels usuaris en relació als nostres serveis.
  • Realització d'enquestes o estudis estadístics.

Les dades de clients i / o proveïdors seran tractats, dins de la relació contractual que els vincula amb el responsable en compliment de les obligacions administratives, fiscals, comptables i laborals que siguin necessàries en virtut de la legislació vigent.

 

Tingueu en compte que únicament recollim la informació que és estrictament necessària i no farem servir les dades personals per a cap altra finalitat que les establertes anteriorment excepte per al compliment d'alguna obligació legal o requeriment judicial.

 

Així mateix us informem que en qualsevol moment podeu revocar el vostre consentiment enviant un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. .

 

Destinataris:

 

LES HAMAQUES us informa que les dades personals que ens hàgiu facilitat no seran cedides en cap cas a terceres companyies, i que sempre que calgués realitzar algun tipus de cessió de dades personals, de forma prèvia, es demanaria el consentiment exprés, informat, i inequívoc per part dels titulars.

 

No obstant això, LES HAMAQUES facilitarà informació a les forces i cossos de seguretat per ordre judicial o per obligació legal.

 

Conservació de les vostres dades personals:

 

Les dades personals facilitades es conservaran durant el temps necessari per complir amb la finalitat per a la qual van ser recollides i posteriorment el temps imprescindible per al compliment de les obligacions legals a les que venim obligats. LES HAMAQUES procedirà a la supressió física de les dades un cop transcorreguts aquests terminis.

 

Legitimació del tractament:

 

Mitjançant la cumplimentació i enviament dels corresponents formularis d'aquesta web, accepteu i consentiu que les vostres dades personals siguin objecte de tractament per part de LES HAMAQUES.

 

El fet de no facilitar les dades personals sol·licitades en el formulari o el no acceptar la present política de protecció de dades pot suposar la impossibilitat de oferir-vos els serveis establerts a la nostra pàgina web.

 

Quins són els vostres drets:

 

Com a usuari dels nostres serveis us garantim els drets establerts en la normativa vigent de Protecció de Dades Personals.

 

A continuació, us informem quins són els citats drets:

 

  • Dret d'accés a les vostres dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per als quals van ser recollides.
  • Així mateix, podreu sol·licitar la limitació del tractament de les vostres dades; en aquest cas únicament seran conservades per a l'exercici o la defensa de reclamacions.
  • Oposició al tractament de les vostres dades; en aquest cas LES HAMAQUES deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions.
  • Portabilitat de les vostres dades personals a fi que puguis transmetre-les a un altre responsable.

 

Podreu exercir els drets esmentats anteriorment dirigint escrit a LES HAMAQUES, carrer Albons 6, 17137 Viladamat (Girona) o bé dirigint correu electrònic a l'adreça de mail Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. .

 

Modificació de la Política:

 

LES HAMAQUES es reserva el dret a modificar la present política de privacitat i termes d'ús per a mantenir-la actualitzada a la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals.

 

Sol·licitud de reserves:

 

Mitjançant la nostra web es poden efectuar reserves a LES HAMAQUES mitjançant el formulari de reserva on haureu de seleccionar els dies i l'habitació que desitgeu. A continuació, s'haurà d'omplir les dades personals necessàries per a dur a terme la consulta, i posteriorment acceptar la nostra "Política de Privacitat".

 

Des LES HAMAQUES contactarem amb vostè el més aviat possible informant de la disponibilitat i detalls sobre la vostra selecció, així com el procés a seguir per completar la vostra reserva.

 

També podreu fer la vostra reserva a través del nostre correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. .

 

Seguretat de les dades:

 

Com a responsable de les dades personals que ens heu facilitat, us garantim haver adoptat totes les mesures necessàries de seguretat i de protecció de les dades que exigeix la normativa vigent per evitar la seva pèrdua, mal ús, alteració i / o accés no autoritzats, com ara tallafocs, procediments de control d'accés i mecanismes criptogràfics. Per aconseguir aquests fins, l'usuari / client accepta que el prestador obtingui dades per a efectes de la corresponent autenticació dels controls d'accés.

 

Propietat industrial i intel·lectual:

 

Aquesta web és propietat de LES HAMAQUES. Els drets de propietat intel·lectual i drets d'explotació i reproducció d'aquesta web, de les seves pàgines, pantalles, la informació que contenen, la seva aparença i disseny, així com els vincles ( "hiperlinks") que s'estableixin des d'ella a altres pàgines web de qualsevol centre adscrits / o organisme de LES HAMAQUES, són propietat exclusiva d'aquesta, tret que expressament s'especifiqui altra cosa. Qualsevol denominació, disseny i / o logotip, així com qualsevol producte o servei oferts i reflectits en aquesta pàgina web, són marques degudament registrades per LES HAMAQUES, per les seves societats filials i / o dominades per tercers. Qualsevol ús indegut de les mateixes per persones diferents del seu legítim titular i sense el consentiment exprés i inequívoc per part d'aquest podrà ser denunciat i perseguit a través de tots els mitjans legals existents en l'Ordenament Jurídic Española i / o comunitària.

 

Els drets de propietat intel·lectual i marques de tercers estan destacats convenientment i han de ser respectats per tot aquell que accedeixi a aquesta pàgina, no essent responsabilitat de les hamaques l'ús que l'usuari pugui portar a terme referent a això, recaient la responsabilitat exclusiva en la seva persona .

 

Només per a ús personal i privat es permet descarregar els continguts, copiar o imprimir qualsevol pàgina d'aquesta web. Queda prohibit reproduir, transmetre, modificar o suprimir la informació, contingut o advertències d'aquesta web sense la prèvia autorització per escrit de LES HAMAQUES.

 

Els continguts subministrats per LES HAMAQUES estan subjectes als drets de propietat intel·lectual i industrial i són titularitat exclusiva de LES HAMAQUES o de les persones físiques o jurídiques que s'informi. Mitjançant l'adquisició d'un producte o servei, LES HAMAQUES no confereix a l'adquirent cap dret d'alteració, explotació, reproducció, distribució o comunicació pública sobre el mateix, reservant-se LES HAMAQUES tots aquests drets. La cessió dels citats drets precisarà el previ consentiment per escrit per part del titular dels mateixos, de manera que el client no podrà posar a disposició de terceres persones aquests continguts.

 

La propietat intel·lectual s'estén, a més del contingut inclòs a LES HAMAQUES, als seus gràfics, logotips, dissenys, imatges i codis font utilitzats per a la seva programació.

LES HAMAQUES ha obtingut la Informació i els materials inclosos a la web de fonts considerades com fiables i, si bé s'han pres les mesures raonables per assegurar-se que la informació continguda sigui la correcta, LES HAMAQUES no pot garantir que en tot moment i circumstància aquesta informació sigui exacta, completa, actualitzada i, conseqüentment, no ha de confiar en ella com si ho fos. LES HAMAQUES declina expressament qualsevol responsabilitat per error o omissió en la informació continguda en les pàgines d'aquesta web.

 

LES HAMAQUES es reserva la facultat de modificar, suspendre, cancel·lar o restringir el contingut de la web, els vincles o la informació obtinguda a través d'ella, sense necessitat de previ avís. Aquesta, en cap cas, assumeix responsabilitat com a conseqüència de la incorrecta utilització de la web que pugui dur a terme l'usuari, tant de la informació com dels serveis en ella continguts.

 

En cap cas LES HAMAQUES, les seves sucursals i / o centres adscrits, els seus directors i / o empleats i, en general, el personal autoritzat serà responsable de qualsevol tipus de perjudici, pèrdues, reclamacions o despeses de cap tipus, tant si procedeixen, directament o indirectament, de l'ús i / o difusió del web o de la informació adquirida o accedida per o a través d'aquesta, o dels seus virus informàtics, de fallades operatives o d'interrupcions en el servei o transmissió o de fallades en la línia en l'ús de la web, tant per connexió directa com per vincle o altre mitjà, constituint amb caràcter general legals un avís a qualsevol usuari de que aquestes possibilitats i esdeveniments poden ocórrer.

 

LES HAMAQUES no es fa responsable de les webs no pròpies a les que es pugui accedir mitjançant vincles o enllaços ( "links") o de qualsevol contingut posat a disposició de tercers. Qualsevol ús d'un vincle o accés a una web no pròpia serà realitzat per voluntat i risc totalment exclusiu de l'usuari. LES HAMAQUES no recomana ni garanteix cap de la / es informació / ons obtinguda / es per o a través d'un vincle, ni es responsabilitza de cap pèrdua, reclamació o perjudici derivat de l'ús o mal ús d'un vincle, o de la Informació obtinguda a través d'ell, incloent altres vincles o webs, de la interrupció en el servei o en l'accés, o de l'intent d'usar o usar malament un vincle, tant al connectar a la web de LES HAMAQUES com accedir a la informació d'altres webs des la mateixa.

 

Llei aplicable:

 

La llei aplicable en cas de disputa o conflicte d'interpretació dels termes que conformen aquesta política de privacitat, així com qualsevol qüestió relacionada amb els serveis de la present web, serà la llei espanyola.